Nezaradené

Odťahová a vyslobodzovacia služba pre všetky typy osobných aj nákladných vozidiel. Preprava osôb, expresná doprava a žeriavnické práce.

Hoci sme autorizovaný servis od roku 2002, opravám vozidiel sa venujeme už od roku 1991 a k našim službám sme v roku 1997 pridali aj odťahovanie. Odvtedy túto službu neustále zdokonaľujeme. V súčasnosti vlastníme špeciálnu odťahovú techniku na vyslobodenie a odvoz všetkých typov osobných a nákladných vozidiel, motocyklov a tiež strojov rôznej hmotnosti či rozmerov.

Našim cieľom je v čo najkratšom možnom čase pomôcť motoristom v núdzi, a to v akejkoľvek situácii. Na všetky situácie je pripravený náš vyškolený tím pracovníkov.

Všetky vozidlá sú vybavené GPS zariadeniami a rádiostanicami, čím vieme z dispečingu operatívne riešiť vzniknuté situácie veľmi rýchlo a efektívne. Spolupracujeme tiež so všetkými asistenčnými službami a poisťovňami.

 

Service mobil

Poskytujeme aj non-stop službu pomoci na ceste. Ak sa vaše auto rozhodne nefungovať v momente, keď ho najviac potrebujete, zavolajte nám na číslo 0903 700 920 kedykoľvek, 24/7.

 

Parkovanie

Využite non-stop strážené parkovanie v našom oplotenom parkovisku. Je to voľná plocha určená na parkovanie osobných aj nákladných vozidiel, prípadne návesov, prívesov či súprav.

Cena parkovania:

3€ bez DPH/deň osobné vozidlo

25€ bez DPH/deň nákladné vozidlo, náves, príves či súprava

 

Nájdete nás

Pri Kalvárii 17

917 01 Trnava

 

0903 700 920

info@odtahovkatt.sk

http://odtahovkatt.sk/

https://www.facebook.com/odtahovkatt/