AktualityZaujímavosti

Sľubujeme, že o tej malej nepríjemnosti pri cúvaní sa nikto nedozvie.

Po dopravnej nehode máte, samozrejme, starostí plnú hlavu. Okrem toho, že s vašimi KLAS výhodami sa postaráme o celý priebeh aj papierovačky okolo , máte možnosť vyriešiť tú nepríjemnú záležitosť do najmenších detailov.

Nesprávna oprava havarovaného vozidla môže byť síce na prvý pohľad neškodná, no do budúcnosti potenciálne predstavuje veľké bezpečnostné riziko. U nás dostanete garanciu kvality aj prísnych štandardov bezpečnosti ako od výrobcu. Zaslúžite si dostať auto späť to pôvodného stavu, nie len zakryť následky nehody.

 

 

Moderné vozidlá používajú nové technológie a celý rad prvkov zvyšujúcich bezpečnosť posádky vo vozidle. Prvky aktívnej bezpečnosti, ako sú napr. ABS, ESP, asistenčné systémy vodiča a pod., napomáhajú predísť a zabrániť dopravnej nehode. Robustná karoséria tvorená z vysokopevnostnej ocele, bezpečnostné pásy, sústava airbagov a ďalšie prvky pasívnej bezpečnosti pomáhajú znížiť riziko poranenia a chránia prepravované osoby v prípade nehody.

Ani vozidlá vybavené všetkými prvkami aktívnej bezpečnosti nedokážu vo všetkých prípadoch zabrániť dopravnej nehode a vozidlo musí byť po nehode opravené.

Následná oprava karosérie vyžaduje technológie a dielenské vybavenie, originálne diely, výrobcom predpísaný postup opravy a odborne vyškolený personál – ktoré nenájdete v každom servise. Aby bola aj naďalej zaručená 100% bezpečnosť opravovaného vozidla, je nutné všetky uvedené aspekty dodržať.

Aby ste toto všetko získali, stačí sa obrátiť na profesionálov v servise KLAS. Objednajte sa na prehliadku alebo využite našu nonstop službu Service mobil.