SEATŠKODAZaujímavosti

V servise KLAS dostanete originálne náhradné diely a príslušenstvo, ktoré vášmu autu pristanú.

To najdôležitejšie, čo dostanete v autorizovanom servise k profesionálnej starostlivosti o vaše auto, sú originálne náhradné diely. Preto ich aj my poskytujeme v plnej kvalite pre značky ŠKODA, SEAT, Audi a Volkswagen.

Ak totiž chcete, aby si vaše auto zachovalo všetky pôvodné vlastnosti, vždy si zvoľte originálne diely. Pri ich výrobe sú dodržiavané prísne štandardy, takže každý diel garantuje kvalitu spracovania, dlhú životnosť a výkon, ktorý si váš automobil vyžaduje.

Prečo originálne diely

Vaše auto je tvorené veľkým počtom dielov, ktoré sa každodenným používaním prirodzene opotrebovávajú. Okrem toho, nikto z nás sa niekedy nevyhne nečakaným situáciám na cestách.

Ak teda treba na vašom aute niečo vymeniť alebo opraviť, môžete sa stretnúť s veľkým množstvom rôznych neoriginálnych náhrad najmä pri dieloch, ktoré podliehajú rýchlemu opotrebeniu. Cena týchto neoriginálnych dielov sa vám spočiatku môže zdať výhodná, ale neskôr môže práve použitie takýchto dielov vyvolať potrebu väčšej investície v dôsledku poškodenia vášho vozidla.

Najväčšie problémy neoriginálnych náhradných dielov

  • materiál použitý pri ich výrobe
  • chýbajúca ochrana proti korózii
  • nedostatočné spracovanie
  • nedodržanie technologického postupu
  • rozmerová nepresnosť

Tieto nedostatky majú za následok podstatne nižšiu životnosť, nesprávnu funkciu (hluk, vibrácie a i.) alebo úplnú nefunkčnosť náhradného dielu. Najpodstatnejším faktom však zostáva zachovanie bezpečnosti vášho vozidla. Pri použití neoriginálnych dielov vám nemôžeme garantovať, že následkom ich použitia nedôjde k ďalším poškodeniam, či k zníženiu bezpečnosti vášho vozidla.

Týmto rizikám sa môžete jednoducho vyhnúť použitím originálnych dielov – v našom prípade značiek ŠKODA a SEAT.

Najväčšie výhody originálnych náhradných dielov

  • zachovanie kvality ako pri nových dieloch
  • dvojročná záruka
  • výhodná cena
  • široký sortiment
  • šetrnosť k životnému prostrediu

Sú vyrobené priamo výrobcom vozidla alebo povereným autorizovaným výrobcom. Originálne diely sú navrhnuté priamo pre daný typ vozidla, vyrobené z vhodného materiálu, v potrebnej rozmerovej presnosti a s dodržaním správneho technologického postupu.

Navyše sú starostlivo a dlhodobo testované. Na originálne diely poskytuje ich výrobca záruku 24 mesiacov odo dňa predaja alebo montáže a vďaka ich deklarovanej kvalite a dlhšiemu intervalu výmeny z dlhodobého hľadiska šetríte finančné prostriedky.

Dostanete totiž rovnaký diel, akoby ste si kúpili celkom nové auto.

Zistite viac o originálnych náhradných dieloch

Michal Szabó, vedúci služieb náhradných dielov

+421 911 299 637
info@klas-servis.sk

Na originálne náhradné diely navyše môžete získať výrazné zľavy vďaka šekovým knižkám. Zistite o nich viac na stránkach výrobcov: